Ana Sayfa Blog

Zafer Tanrıçası: NİKKE ‘A.C.P.U.’yu Tanıttı! Olduğun yerde kal!’ Yeni Karakterli Etkinlik

Yayınlayan: admin

Ekim 19, 2023

Zafer Tanrıçası: NİKKE, ACPU adlı yaklaşan bir etkinliğe hazırlanıyor! Olduğun yerde kal! bunun 19 Ekim’de gerçekleşmesi planlanıyor. Bu etkinlikte yeni bir hikaye, özel bir nadir kart (SSR), takas edilecek yeni eşyalar (Emtialar) ve diğer çeşitli heyecan verici özellikler tanıtılacak. Merakla beklenen bu etkinliğin ayrıntılarını inceleyelim ve Level Infinite’in oyuncuları için ne gibi sürprizler hazırladığını keşfedelim.

Zafer Tanrıçası: NİKKE A.C.P.U.! Olduğun yerde kal!: Etkinlik Ödülleri

Ark büyük bir Cadılar Bayramı partisi için hazırlanıyor ve A.C.P.U. beklenen büyük katılım nedeniyle Komutandan yardım istiyor. Devriyeleri sırasında, Sayaçlar ve A.C.P.U., insanların halk arasında tat alma duyularını kaybetmelerine neden olan belirli bir şeker türünün yayıldığını keşfeder.

Oyuncular A.C.P.U.’ya katılma fırsatına sahipler! Olduğun yerde kal! özel web sayfasını ziyaret ederek ve seviyeleri başarıyla tamamlayarak etkinlik. Bunu yaparak, becerilerini geliştirmek için İşe Alım Kuponları ve materyaller gibi farklı ödüller için kullanılabilecek özel eşyalar kazanabilirler. Ayrıca yaklaşan etkinlikte SSR Quiry adlı yeni bir karakterle birlikte bir mini hikaye de tanıtılacak. Bu heyecan verici güncellemenin 19 Ekim’de yayına girmesi planlanıyor.

Zafer Tanrıçası: NİKKE A.C.P.U.! Olduğun yerde kal!: Yeni karakter SSR Sorgulama

A.C.P.U.’dan bir polis memuru olan SSR Nikke Quiry, görme engelli olmasına rağmen çalışmalarına olağanüstü bir bağlılık gösteriyor. 19 Ekim’de, bir sürüm güncellemesi yayınlandıktan sonra Özel İşe Alım ekibinin bir parçası olacak. Nikke olarak bilinen bir Destekçi sınıfı üyesi olarak Quiry’nin tercih ettiği silah Bulut Gözü – bir Roketatar. Elysion Üreticisine ait ve temel kodu olarak Rüzgara sahip.

Goddess of Victory: NIKKE A.C.P.U.! FREEZE! event

Düşmanlar üzerinde olumsuz etkilere ve takımının savunucuları için olumlu faydalara neden olarak takımına savaşta üstünlük sağlıyor. Güçlü yeteneği, tüm müttefiklerin sağlığını geri kazanarak hayatta kalma şanslarını artırır. Quiry, iyileştirme yeteneklerine sahipken başkalarını hem güçlendirebilen hem de zayıflatabilen çok yönlü bir karakterdir.

Zafer Tanrıçası: NİKE A.C.P.U.! Olduğun yerde kal!: İşe Alım Kuponları

Yaklaşan Kasım Görev Geçişinde, oyuncular Privaty – Banquet Princess adlı yepyeni bir kostüme erişebilecekler. Ek olarak, etkinlik şenliklerinin bir parçası olarak, oyuncular art arda yedi gün boyunca giriş yaparlarsa onlara İşe Alım Kuponları ve geliştirme materyalleri veren bir Giriş bonusunun tadını çıkarabilirler. Ayrıca oyunun güncellemesinden sonra yeni Karakter paketleri de mevcut.

Nikke-Anniversary-1

Buna ek olarak, Zafer Tanrıçası için yaklaşan NİKKE Yıldönümü ile oyuncular heyecan verici yeni etkinliklere, yeni bir SSR (Süper Süper Nadir) karaktere ve yıldönümünü kutlamak için özel ödüllere hazırlanabilirler. 27 Ekim’de saat 19: 30’da (UTC + 9), ilk yıl dönümleri için resmi Zafer Tanrıçası: NİKEL YouTube kanalında da canlı yayın yapılacak. Yalnızca canlı yayın sırasında mevcut olan özel ödülleri ve gösteri sırasında duyurulacak çevrimdışı bir parti sonrasını kaçırmadığınızdan emin olun.

Başa dön
 
  
Son Yayınlanan Blog İçerikleri
APK Nasıl indirilir? APK Nasıl Yüklenir?
Free Fire’ın Yeni Karakteri Ign, Ekim 2023 Güncellemesinde Gelecek
Mavi 2’de KAYIP: Kader Adası Artık Android’de Mevcut
Devil May Cry: Peak of Combat, 12 Ekim 2023’te Beta Testine Başladı
Abd’nin Yeni Haritası Arasında Fungle 24 Ekim’de Yayınlanacak
Trendler