Ana Sayfa Blog

Fortnite’ın Fortnitemares 2023 Çıkış Tarihi ve Sızdırılan Ayrıntılar

Yayınlayan: admin

Ekim 19, 2023

Fortnite, oyuncuların değerli ödüller kazanmak için çeşitli görevlere ve zorluklara katılabileceği etkinlikleri sıklıkla düzenleyen oldukça ilgi çekici bir oyundur. Bu etkinlikler, görünümler ve kozmetik geliştirmeler gibi özel öğeler sundukları için birçok oyuncu tarafından merakla bekleniyor. Ayrıca Fortnite, Cadılar Bayramı ayı boyunca gerçekleşen popüler Fortnitemares etkinliği gibi her yıl belirli zamanlarda yıllık etkinlikler düzenler. Fortnitemares, 2017’deki lansmanından bu yana oyun içinde tekrar eden bir etkinlik haline geldi ve son sızıntılar, Epic Games’in 2023’te tekrar ev sahipliği yapmayı planladığını gösteriyor.

Fortnitemares 2023 çıkış tarihi

Tarihsel olarak Fortnite, her yıl Fortnitemares etkinliğini başlatmak için tutarlı bir model izlemiştir. Bu etkinlik genellikle bir Salı günü başlar, bu nedenle potansiyel olarak 10 Ekim 2023’te yayınlanabilir. Genellikle Kasım ayının ilk Salı gününe kadar sürer.

Fortnite Fortnitemares 2023 Release Date and Leaks

Ancak bu yıl Kasım ayının ilk Salı günü Cadılar Bayramı’ndan tam bir hafta sonra düşüyor. Bu nedenle, geliştiricilerin önceki kalıplarını korumak için etkinliği uzatmayı mı yoksa Cadılar Bayramı’nda sonuçlandırmayı mı seçecekleri belirsizliğini koruyor.

Fortnitemares 2023’ten ne beklenir

Etkinlik, önemli bir yeni sürüm öngörmüyor. Bunun yerine, her yıl oyundaki mevcut karakterlerin yeni Cadılar Bayramı temalı kostümler giydiğine tanık oluyoruz. Ek olarak, etkinlik, oyuncuların katılması ve bu duruma özgü özel ödüller kazanması için Cadılar Bayramı temalı yeni görevler ve zorluklar sunuyor.

X’te Sansür adlı bir veri madencisinden gelen sızıntılara göre, Fortnitemares 2023 etkinliğinde Cadılar Bayramı temalı birçok yeni görünüm, silah ve animasyon yer alacak. Bunlar, Swamp Fishstick ve Molton Love Ranger gibi mevcut görünümlerin ürkütücü versiyonlarını içerir. Savaş Otobüsü ayrıca Fortnitemares 2023 için özel bir dönüşümden geçecek ve oyuncular Cadı Süpürgeleri, Şeker Fırlatıcıları, Balkabağı Fırlatıcıları vb. Gibi hem eski hem de yeni silahlar bekleyebilirler., Fortnite’da bir görünüm yapmak için.

Sızan bilgilerden elde edilen ek ayrıntılar, etkinlik için yeni oynanamayan karakterlerin (npc’ler) tanıtılacağını ve daha önce görülen Horde Rush adlı bir NPC’NİN Fortnite’a geri döneceğini gösteriyor. Sızıntılar ayrıca, Bölüm 4 Sezon 4’teki Tutulma hizipinin ana düşmanı ve lideri olan Kado Thorne’un özellikle bu etkinlik için kanatlı bir vampire dönüşeceğini ortaya çıkardı. Bu sızıntıların doğru olup olmadığını yalnızca zaman belirleyecektir.

Başa dön
 
  
Son Yayınlanan Blog İçerikleri
APK Nasıl indirilir? APK Nasıl Yüklenir?
Free Fire’ın Yeni Karakteri Ign, Ekim 2023 Güncellemesinde Gelecek
Mavi 2’de KAYIP: Kader Adası Artık Android’de Mevcut
Devil May Cry: Peak of Combat, 12 Ekim 2023’te Beta Testine Başladı
Abd’nin Yeni Haritası Arasında Fungle 24 Ekim’de Yayınlanacak
Trendler