Ana Sayfa Blog

Warcraft Rumble 3 Kasım 2023’te Piyasaya Sürülecek

Yayınlayan: admin

Ekim 19, 2023

Blizzard Entertainment’ın strateji oyunu Warcraft Rumble’ın 3 Kasım 2023’te dünya çapında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyuncular şu anda Android ve iOS platformlarında oyuna ön kayıt yaptırabilirler. Ayrıca şimdi apkpure’da Warcraft Rumble erken sürümü’nü indirebilirsiniz!

Warcraft Rumble Oyun Özellikleri

Eskiden Warcraft Arclight Rumble olarak adlandırılan Warcraft Rumble, Warcraft dünyasında geçen heyecan verici bir mobil strateji oyunudur. Bu oyunda oyuncular canlanan ve yoğun yakın dövüş savaşlarına katılan tahsil edilebilir Minileri kontrol ediyor. Oyun kısa süre önce Filipinler, Kanada, Avustralya, Danimarka, Finlandiya, isveç ve Norveç dahil olmak üzere birçok ülkede test aşamasına girdi.

Bu oyunda, Minis adı verilen bir grup küçük yaratığın kontrolü sizde olacak. Senin görevin Warcraft dünyasından güçlü patronlar ve ünlü karakterlerle yüzleşmek. Kullandığınız Minis ve kahramanların seçimi, Jaina Proudmoore, Grommash Hellscream ve daha pek çok tanınmış figürle bir araya geldiğinizde kazanma yolculuğunuzu büyük ölçüde etkileyecektir.

Bu oyunda seçim yapabileceğiniz 65’ten fazla birimden oluşan geniş bir seçiminiz var. Azeroth’un farklı bölgelerinden çok sayıda karakter ve birim toplayabilir ve oynanabilir beş grupla ordular oluşturabilirsiniz: ittifak, kalabalık, Canavar, Ölümsüz ve Kara Kaya. Ayrıca, tek oyunculu kampanya veya diğer oyunculara karşı yoğun PvP savaşları gibi oyuncuların keşfetmesi için çeşitli oyun modları mevcuttur.

Şu anda oyun, Android ve iOS cihazlar için Google Play Store ve App Store’da önceden kaydedilebilir. Bu, oyuncuların oyun 3 Kasım 2023’te yayınlandığında bir bildirim almalarını sağlar. Beklemek istemiyorsanız, apkpure’da Android için Warcraft Rumble’ı buradan indirin.

Başa dön
 
  
Son Yayınlanan Blog İçerikleri
APK Nasıl indirilir? APK Nasıl Yüklenir?
Free Fire’ın Yeni Karakteri Ign, Ekim 2023 Güncellemesinde Gelecek
Mavi 2’de KAYIP: Kader Adası Artık Android’de Mevcut
Devil May Cry: Peak of Combat, 12 Ekim 2023’te Beta Testine Başladı
Abd’nin Yeni Haritası Arasında Fungle 24 Ekim’de Yayınlanacak
Trendler