Ana Sayfa Blog

Pokémon GO Cadılar Bayramı Etkinliği 2023 Bölüm I 19 Ekim 2023’te Başlıyor

Yayınlayan: admin

Ekim 19, 2023

Ekim, Pokémon Go oynamanın tadını çıkarmak için harika bir zamandır çünkü Niantic, Cadılar Bayramı temalı birkaç heyecan verici etkinlik düzenlemektedir. Tipik olarak, bayram kutlamaları iki kısma ayrılır ve son zamanlarda bu artırılmış gerçeklik oyununun Cadılar Bayramı partisinin ilk bölümüne neyin dahil edileceği konusunda bilgilendirildik.

Pokémon Go Cadılar Bayramı Etkinliği 2023 Bölüm Yeni Pokémon’u Tanıtacağım

Pokémon Go’nun 2023’teki Cadılar Bayramı etkinliğinin ilk bölümü 19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 10: 00’dan 26 Ekim 2023 Perşembe gününe kadar yerel saatle 10: 00’da gerçekleşecek. Bu etkinlik, korkutucu etkinlikleri, Lavender Town müziğinin değiştirilmiş bir versiyonunu, festival dekorasyonlarını ve birçok hayalet tipi Pokémon’u yeniden tanıtacak. Oyuncuların heyecanlanması gereken iki yeni ekleme Greavard ve Hayalet Köpek Pokémon olan evrimleşmiş formu Houndstone’dur.

Event-exclusive Timed Research and In-Game Shop

The most effective method for acquiring the new Pokémon is by completing Timed Research tasks. One of these tasks involves capturing Greavard and can be completed by the end of this month. Another task offers opportunities to encounter Spiritomb and other Pokémon with a similar theme. Additionally, there are Field Research quests that reward players with Misdreavus and Phantump.

In addition to everything mentioned earlier, trainers have the option to buy the Halloween special Timed Research for $5.00 or an equivalent price in their local currency. This purchase includes a set of different challenges that grant players opportunities to encounter Phantump and Alolan Meowth, as well as obtain a Halloween-themed avatar pose.

Dükkanda benzer çeşitli başka eşyalar da var. İçeride oyuncular bir Yamask Maskesi, Cofagrigus Kostümü, Cofagrigus Kafası, Hayalet Kafa ve Greavard Peruğu keşfedebilirler. PokéStops çıkartmalar sağlayacak ve Amazon Prime Gaming aboneleri değerli ödüllerle Zamanlanmış Bir Araştırmaya da erişebilecekler.

Pokémon Go Cadılar Bayramı Etkinliği 2023 Bölüm I EventBonus

Ayrıca eğitmenler festival süresince çeşitli etkinlik bonuslarından yararlanma fırsatına da sahip oluyor. Güzel atışlar, harika atışlar ve mükemmel atışlar gibi farklı atış tekniklerini kullanarak pokémon’u başarılı bir şekilde yakaladıklarında, ek şeker ve şeker xl alacaklar. dahası, kuluçkalık yumurtalar, daha da fazla şeker xl ile birlikte iki kat şeker verecektir.

Şimdi eğlence dolu bir şaka ya da tedavi macerası için sevgili Pokémon’larınıza katılmak için mükemmel bir an. Ekim ayının ikinci kısmı bu heyecan verici deneyimin başlangıcı olacak. Pokémon Go’yu şimdi ücretsiz indirin ve hemen oynamaya başlayın!

Başa dön
 
  
Son Yayınlanan Blog İçerikleri
APK Nasıl indirilir? APK Nasıl Yüklenir?
Free Fire’ın Yeni Karakteri Ign, Ekim 2023 Güncellemesinde Gelecek
Mavi 2’de KAYIP: Kader Adası Artık Android’de Mevcut
Devil May Cry: Peak of Combat, 12 Ekim 2023’te Beta Testine Başladı
Abd’nin Yeni Haritası Arasında Fungle 24 Ekim’de Yayınlanacak
Trendler