Ana Sayfa Blog

Clash of Clans, Ekim Güncellemelerini ve Cadılar Bayramı Temalı Sinemayı Tanıttı

Yayınlayan: admin

Ekim 19, 2023

Clash of Clans, bu Cadılar Bayramı’na musallat bir mülk ve beraberindeki bir şeytan çıkarma ile ürkütücü bir unsur ekliyor. Korkunç hikayeyi aşağıda verilen videoda izleyebilirsiniz. Ek olarak, en son güncelleme yalnızca yeni bir fragman değil, aynı zamanda bu ay boyunca oyuncular için birçok heyecan verici ödül getiriyor.

Clash of Clans için en son güncellemede, oyuncular bazı heyecan verici yeni özellikler bekleyebilirler. Bunlardan biri, Başkent Bölgesi adı verilen bir Goblin Madenleri alanının eklenmesidir. Bununla birlikte, oynanışı geliştirmek için yepyeni bir Sermaye Büyüsü ve yeni birlikler olacak. Güncellemenin en önemli özelliği, oyuncuların Mega Sparky olarak bilinen inanılmaz derecede güçlü bir birliğin kilidini açmasına olanak tanıyan Goblin Madenlerinde Mega Sparky Atölyesi’ni inşa etme yeteneğidir. Bu eşsiz birlik, sıçrama hasarı yeteneklerine sahiptir ve elektrikli patlamalar kullanarak savunmalara saldırabilir. Goblin Madenlerine ve tüm avantajlarına erişmek için oyuncuların Başkent binalarında 9. seviyeye ulaşmaları gerekir.

Yakın zamanda tanıtılan Sermaye Büyüsü Sonsuz Acele, Sermaye Birliklerinizin hızını artırmak ve onlara değerli bir avantaj sağlamak için tasarlanmıştır. Diğer büyülerden farklı olarak, bu, birimleriniz etki alanından uzaklaştıktan sonra bile bir etkiye sahip olmaya devam eder ve 4 saldırıya kadar devam edebilir. Ek olarak, yeni eklenen Goblin Atıcı, kara birliklerine karşı geniş bir yarıçapta hasara neden olma yeteneğine sahiptir. Fırlattığı her namlu, rakipleri hazırlıksız yakalayabilen ve onlar için olumsuz sonuçlara yol açabilen 3 Mızrak Goblini içerir.

En son oyun yamasında, resmi yama notlarında ayrıntılı bilgi bulabileceğiniz çok sayıda ek özellik ve güncelleme vardır. Oyuna kendiniz katılmaktan ve deneyimlemekten heyecan duyuyorsanız, Android cihazlar için Google Play Store’dan veya iOS App Store’dan Clash of Clans’ı indirebilirsiniz.

Başa dön
 
  
Son Yayınlanan Blog İçerikleri
APK Nasıl indirilir? APK Nasıl Yüklenir?
Free Fire’ın Yeni Karakteri Ign, Ekim 2023 Güncellemesinde Gelecek
Mavi 2’de KAYIP: Kader Adası Artık Android’de Mevcut
Devil May Cry: Peak of Combat, 12 Ekim 2023’te Beta Testine Başladı
Abd’nin Yeni Haritası Arasında Fungle 24 Ekim’de Yayınlanacak
Trendler